3 сент. 2016 г., 17:30

Моето нежно вдъхновение... 

  Поэзия » Любовная
1087 2 3


ти си моето нежно вдъхновение

страстта и живота в поезията

ти си в ума и в сърцето ми

приказката в реалността

съня и песните през нощта

слънцето което ме събужда

всеки ден със топлината си

танцът под дъжда и лъчите

всеки един миг небе и мечта

молитвата която ни отвежда

към щастието откривайки себе си...



 

© Николай Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??