Sep 3, 2016, 5:30 PM

Моето нежно вдъхновение... 

  Poetry » Love
1070 2 3


ти си моето нежно вдъхновение

страстта и живота в поезията

ти си в ума и в сърцето ми

приказката в реалността

съня и песните през нощта

слънцето което ме събужда

всеки ден със топлината си

танцът под дъжда и лъчите

всеки един миг небе и мечта

молитвата която ни отвежда

към щастието откривайки себе си...



 

© Николай All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??