14 июн. 2005 г., 19:59

Моето сърце 

  Поэзия
1217 0 0
Сърцето ми е сковано от мрак
и пронизано от гняв!
Покажете ми как да бъда топъл и сърдечен като вас,
скъпа ми Милейди.
Сърцето ви е топло и нежно
като вашата душа.
Научете ме да обичам,
стоплете моето безжизнено кухо тяло,
изпълнено с ярост, погубваща всичко.
Превърнете мрака мой в ярка светлина,
отървете се от моята ярост
и я заместете с любов,
но оставете малка част от старото в мен
за назидание.

© Красимир Попов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??