28 апр. 2009 г., 12:29

Мога ли? 

  Поэзия » Юмористическая
1583 0 17

Да спра да отмервам времето
с рифреша на пощата.
Да спра да се правя на хубава
за циклопа, следящ с равнодушие
как ден след ден се смалявам,
как свивам небето до скайпа,
а разходките правя сама и набързо
(за да бъда вечно "на линия"),
как после мразя цветята и слънцето,
защото съм те "изпуснала".
Не искам електронни да са импулсите,
вибриращи между двамата.
Ела, прегърни ме наистина,
или върви по дяволите!

© Ре Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??