Поезията е дарена,
да има силата, властта!
Да казва от душа нещата,
за които другите мълчат.
Тя сила е в ръцете на поета!
Която блика от душа, сърце...
-Но духът,... Душата поетична?
Не всеки носи във кръвта си.
Аз може и от тях да съм... не зная!
Не искам и да знам това.
Но въпреки това си пиша,
за свойте душевни теглила.
Понякога човек изпуска
своето перо и мисълта...
А те тогава пишат, пишат,
Дори за него шеметни неща.
Затуй не ни съдете много!
Хора сме грешим...
Но в грешките се крие
един поет НЕОБОЗРИМ!!!
© Ангел Все права защищены