18 дек. 2009 г., 00:28

Може би 

  Поэзия
592 0 1

 

 

                 Ще има ли време за нас?

              Може би, щом побелеят косите ни,

              погребали спомени и роднини,

              ще се погледнем в очите

              и ще поискаме

              да има време за нас.

              Моля се да побелеят косите ми!

© Даниела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Тъжно е, когато възрастта се превърне
    в единствен шанс за любовта!!!
Предложения
: ??:??