4 нояб. 2014 г., 22:49

Мойта малка тайна 

  Поэзия » Философская
490 0 0

Мойта малка тайна

 

Стоеше си там, все още неразлистен,

сякаш върши нещо тайно в мистерия.

Търсеше някой да целуне и познае,

неговите ласки, първата импресия.

 

Няма да ви лъжа, че това е

трудно да се чака, щом няма време.

 

Опитвах се да го променям, много пъти,

за да изглежда сякаш е така роден.

Да отива и на него, и на нея, 

да забравя, поне за малко, че на мен 

... знам ли, някак си не пасва.

 

Няма да ви лъжа, трудно е,

характер да прекършиш в нещо повече от ден.

 

© Иван Ценов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??