29 янв. 2007 г., 22:10

Мойте игри 

  Поэзия
1129 0 1
Още щом се върна вкъщи,
на игра отивам аз
и с приятели добри
играя си в захлас.

Като тъмен мрак настане,
аз прибирам се у нас,
но игрите ми не спират,
продължават те в захлас.

© Или Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??