29.01.2007 г., 22:10 ч.

Мойте игри 

  Поезия
1130 0 1
Още щом се върна вкъщи,
на игра отивам аз
и с приятели добри
играя си в захлас.

Като тъмен мрак настане,
аз прибирам се у нас,
но игрите ми не спират,
продължават те в захлас.

© Или Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??