25 июл. 2023 г., 10:47

Молитва 

  Поэзия
185 3 6

Миг от летен ден,

Святи Боже, подаряваш.

Чист, едва роден.

Слава, Боже, вечна слава!

 

Всеки ден е миг.

Прошката ти е безкрайна.

Боже Свят, Велик

Свята си любов и тайна.

 

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??