25.07.2023 г., 10:47 ч.

Молитва 

  Поезия
191 3 6

Миг от летен ден,

Святи Боже, подаряваш.

Чист, едва роден.

Слава, Боже, вечна слава!

 

Всеки ден е миг.

Прошката ти е безкрайна.

Боже Свят, Велик

Свята си любов и тайна.

 

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??