15 окт. 2007 г., 10:40

Молитва на щурец 

  Поэзия
804 0 10
Молитва на щурец,
влюбен във звездите.

Доверчива нежност,
скрита във очите.

Миг на откровеност,
съхранил душите.

Светла неизбежност,
свързала съдбите.

Молитва на щурец,
чута от звездите...

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??