15.10.2007 г., 10:40 ч.

Молитва на щурец 

  Поезия
802 0 10
Молитва на щурец,
влюбен във звездите.

Доверчива нежност,
скрита във очите.

Миг на откровеност,
съхранил душите.

Светла неизбежност,
свързала съдбите.

Молитва на щурец,
чута от звездите...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??