Oct 15, 2007, 10:40 AM

Молитва на щурец 

  Poetry
800 0 10
Молитва на щурец,
влюбен във звездите.

Доверчива нежност,
скрита във очите.

Миг на откровеност,
съхранил душите.

Светла неизбежност,
свързала съдбите.

Молитва на щурец,
чута от звездите...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??