21 июн. 2017 г., 09:28

Моля те, прости 

  Поэзия » Любовная
314 2 7

      Моля те, прости

 

Дали ще може твоето сърце

укорните ми думи да прости?

Душата ти душа е на дете!

Очите ти – две момини сълзи!

 

Косата ти е буен водопад

от златни и от сребърни искри!

Смехът ти прави ме отново млад

и луд по тебе както и преди!

 

Да галя искам твоята снага

и да отпивам капчици любов

от извора със живата вода!

А за това на всичко съм готов!

 

Прости! Прости ти моите слова!

Аз, вече от живота уморен

се мъчех да разпаля пак жарта

която бавно гасне ден след ден!

 

 

© Георги Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??