3 авг. 2022 г., 09:23

Момиче 

  Поэзия » Пейзажная, Для детей
280 0 1

Момиче-кокиче,

момиче мъниче,

стоиш си самичко,

пееш си тъжничко.

 

Ела,ела при мен,

застани до този клен.

На хубавата ти усмивка 

да направя аз снимка.

 

А сега да отидем на разходка

и да поплаваме с лодка.

Да си купим сладолед,

сладък,сладък като мед.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??