Момиче-кокиче,
момиче мъниче,
стоиш си самичко,
пееш си тъжничко.
Ела,ела при мен,
застани до този клен.
На хубавата ти усмивка
да направя аз снимка.
А сега да отидем на разходка
и да поплаваме с лодка.
Да си купим сладолед,
сладък,сладък като мед.