3.08.2022 г., 9:23 ч.

Момиче 

  Поезия » Пейзажна, За деца
279 0 1

Момиче-кокиче,

момиче мъниче,

стоиш си самичко,

пееш си тъжничко.

 

Ела,ела при мен,

застани до този клен.

На хубавата ти усмивка 

да направя аз снимка.

 

А сега да отидем на разходка

и да поплаваме с лодка.

Да си купим сладолед,

сладък,сладък като мед.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??