22 нояб. 2019 г., 11:18

Монументален грим 

  Поэзия » Философская, Другая
410 1 1

МОНУМЕНТАЛЕН ГРИМ...


Монументален грим
поръсва стриите в душата...

Приема да намери знак
в говоренето ти незрящо
в разписаните полети
до този и до онзи бряг...

Примирие в сърдечен план
да снима сто мотива...

От резервираното в тях
Със кротка ярост да заспива
безпрецедентно щастие
пристъпващо от крах на крах...

В походни успели сцени
да пръска
стеченото във очите
нажежено...

© Пламен Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??