Nov 22, 2019, 11:18 AM

Монументален грим 

  Poetry » Phylosophy, Other
409 1 1

МОНУМЕНТАЛЕН ГРИМ...


Монументален грим
поръсва стриите в душата...

Приема да намери знак
в говоренето ти незрящо
в разписаните полети
до този и до онзи бряг...

Примирие в сърдечен план
да снима сто мотива...

От резервираното в тях
Със кротка ярост да заспива
безпрецедентно щастие
пристъпващо от крах на крах...

В походни успели сцени
да пръска
стеченото във очите
нажежено...

© Пламен Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??