22.11.2019 г., 11:18 ч.

Монументален грим 

  Поезия » Философска, Друга
401 1 1

МОНУМЕНТАЛЕН ГРИМ...


Монументален грим
поръсва стриите в душата...

Приема да намери знак
в говоренето ти незрящо
в разписаните полети
до този и до онзи бряг...

Примирие в сърдечен план
да снима сто мотива...

От резервираното в тях
Със кротка ярост да заспива
безпрецедентно щастие
пристъпващо от крах на крах...

В походни успели сцени
да пръска
стеченото във очите
нажежено...

© Пламен Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??