25 авг. 2010 г., 22:53

Море 

  Поэзия
547 0 5

 

 

Море

 

Вървя през честността на моите седемнайсет години.
Крехка е...
Като лъжите, преминали през тях.
Или както ги наричаш - премълчавания.
Очите ми са мътни на фона на синьото...
Море, искам да удавя греховете
и да забравя.
Дай ми своята прегръдка
и извади песъчинката от окото ми.
Измий утробата на мислите ми,
така, както поглъщаш стъпките.
Научи ме да се отпускам в леглото ти...
и ме пречиствай...

 

 

 

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??