1 июл. 2012 г., 16:45

Морска прегръдка 

  Поэзия
942 0 28

Стъпки в пясъка ситен нарежда

лятото жарко с дъх на море,

кичури мокри към тебе поднася

бризът с усмивка на малко дете.

 

Повей отгръща морската пяна

с жадна за ласки топла вълна,

в мокра прегръдка морето ни хвана,

в тръпнещо, жарка юлска мечта.

 

 

© Сеси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??