Стъпки в пясъка ситен нарежда
лятото жарко с дъх на море,
кичури мокри към тебе поднася
бризът с усмивка на малко дете.
Повей отгръща морската пяна
с жадна за ласки топла вълна,
в мокра прегръдка морето ни хвана,
в тръпнещо, жарка юлска мечта.
© Сеси All rights reserved.