8 янв. 2022 г., 20:52

Морски спомен 

  Поэзия » Пейзажная
520 1 3

Целува ме море с горчиви устни

и бързо дръпва се завчас.

А пясъкът с горещите си пръсти

държи ме здраво в свойта власт.

Дори и мидите се разсъбличат 

и ме обсипват с перлен прах

Крещят ми чайките, че ме обичат

и молят ме да литна с тях

В ръце държа вълшебна раковина-

магия крие в своя глас.

Когато аз от тука си замина

тя ще ме връща пак при вас.

13.09.2021

 НадиКа - Н.Тодорова

© Надежда Тодорова - НадиКа Все права защищены

Произведението е включено в:
  811 
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??