Когато те потърся
и ми кажат, че те няма,
чувствам, че сърце ми ще се пръсне,
обзето сякаш от някаква измама.
Когато с теб пожелая да си поговоря,
но отсреща няма те на пост,
започвам аз да си мечтая
как телефонът става помежду ни мост.
Мост. Но сякаш е невидим той
и срутва се сега.
И как да мина аз по пътя свой,
за да не съм сама в света.
Надявам се все някога да стане
магия може би в света,
и щом реша да те потърся,
да чуеш моя зов в нощта.
© Маги Златева Все права защищены