18 дек. 2012 г., 17:19

Моята драма 

  Поэзия » Другая
414 0 5

 

 

                                Моята драма

 

             В онази нощ луната беше луда.

             Тогава аз се учех да обичам.

              В приказката снежна стана чудо,

              на любовта поисках да приличам.

 

             И пак е звездно, светлината - лунна,

             но други шепнат нещо... по-лирично.

             От мен се иска вече да съм друга,

             а аз не виждам нищо по-различно.

© Виолета Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??