28 окт. 2009 г., 19:08

Моята книга 

  Поэзия » Любовная
580 0 7

Попадна в книгата

на моя живот,

записах те

на последната страница.

Не се сърди,

ще ти кажа защо-

късно те срещнах,

за жалост!

 

Записах те

в книгата

на моя живот,

макар да знаех,

че нямам това право.

Ще ти кажа защо-

аз просто

не те заслужавах…

 

Записах те

в книгата на моя живот

и то на последната страница.

В по-предните,

нямаше място.

Но не се сърди

и знаеш ли защо?

Защото десерта,

е винаги,

в края на празника…

© Пепа Деличева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??