Попадна в книгата
на моя живот,
записах те
на последната страница.
Не се сърди,
ще ти кажа защо-
късно те срещнах,
за жалост!
Записах те
в книгата
на моя живот,
макар да знаех,
че нямам това право.
Ще ти кажа защо-
аз просто
не те заслужавах…
Записах те
в книгата на моя живот
и то на последната страница.
В по-предните,
нямаше място.
Но не се сърди
и знаеш ли защо?
Защото десерта,
е винаги,
в края на празника…
© Пепа Деличева Всички права запазени