Моята пролет - беличко кокиче
с росни лѝсти в утринта.
Вятър топъл го обича,
милва нежно по глава.
Моята пролет - влюбено момиче
недокоснато с ръка.
Момък плахо му се врича
и рисува му снага.
Моята пролет - песнопойно птиче
с глас дошъл от небеса...
И света на Рай прилича!
И е друг сега света!
© Хари Спасов Все права защищены