10.03.2018 г., 17:12 ч.

Моята пролет 

  Поезия » Друга
840 3 9

              Моята пролет - беличко кокиче

              с росни лѝсти в утринта.

              Вятър топъл го обича,

              милва нежно по глава.

 

              Моята пролет - влюбено момиче

              недокоснато с ръка.

              Момък плахо му се врича

              и рисува му снага.

 

              Моята пролет - песнопойно птиче

              с глас дошъл от небеса...

              И света на Рай прилича!

              И е друг сега света!

       

        

 

             

              

© Хари Спасов Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Моя пролет »

18 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??