Mar 10, 2018, 5:12 PM

Моята пролет 

  Poetry » Other
850 3 9

              Моята пролет - беличко кокиче

              с росни лѝсти в утринта.

              Вятър топъл го обича,

              милва нежно по глава.

 

              Моята пролет - влюбено момиче

              недокоснато с ръка.

              Момък плахо му се врича

              и рисува му снага.

 

              Моята пролет - песнопойно птиче

              с глас дошъл от небеса...

              И света на Рай прилича!

              И е друг сега света!

       

        

 

             

              

© Хари Спасов All rights reserved.

The work is a contestant:

Моя пролет »

18 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??