21 июн. 2007 г., 20:23

моята утеха 

  Поэзия
582 0 3
намери пристан и моето сърце,
като гълъб нежен в две любящи ръце.
Намери утеха от света коварен
в топлината на дланта потопен.
И в това убежище сгушен,
притихна гълъбът смирен...

© Таня Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??