21.06.2007 г., 20:23 ч.

моята утеха 

  Поезия
580 0 3
намери пристан и моето сърце,
като гълъб нежен в две любящи ръце.
Намери утеха от света коварен
в топлината на дланта потопен.
И в това убежище сгушен,
притихна гълъбът смирен...

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??