Jun 21, 2007, 8:23 PM

моята утеха 

  Poetry
579 0 3
намери пристан и моето сърце,
като гълъб нежен в две любящи ръце.
Намери утеха от света коварен
в топлината на дланта потопен.
И в това убежище сгушен,
притихна гълъбът смирен...

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??