9 сент. 2012 г., 12:48

Моята Вселена 

  Поэзия
577 0 6

Не са ми нужни думи.

Във мен живеят други светове.

И нищо друго.

И тишината от едно сърце.

Рисувам всичко вътре в мен -

мечти в притулени гнезда

и смях искрящ, необикновен,

и шепа нежност, стръкче светлина...

Навън Вселената е тъй голяма.

С душата си я чувам...

Дори насън съм я летяла -

едно вълшебно, тайничко пътуване.

И шепотът ù тихо ме отвежда

в света - където има обич! И надежда!

© Румяна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??