15 окт. 2007 г., 10:37

Мрачни мисли, тъжни дни 

  Поэзия
5590 0 7

Мрачни мисли.

Тъжни дни.

Страх, сълзи и безпокойство...

Дълги нощи, демони.

Люта битка... Не! Геройство...

Ведра сутрин.

Слънчев лъч се усмихна, поздрави ме.

„ - Мрачни мисли!?... Не!!!

Бъди силна!

 Смелост!

Изкуши ги!!!”

© Надежда Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??