Oct 15, 2007, 10:37 AM

Мрачни мисли, тъжни дни 

  Poetry
5588 0 7

Мрачни мисли.

Тъжни дни.

Страх, сълзи и безпокойство...

Дълги нощи, демони.

Люта битка... Не! Геройство...

Ведра сутрин.

Слънчев лъч се усмихна, поздрави ме.

„ - Мрачни мисли!?... Не!!!

Бъди силна!

 Смелост!

Изкуши ги!!!”

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??