15.10.2007 г., 10:37 ч.

Мрачни мисли, тъжни дни 

  Поезия
5566 0 7

Мрачни мисли.

Тъжни дни.

Страх, сълзи и безпокойство...

Дълги нощи, демони.

Люта битка... Не! Геройство...

Ведра сутрин.

Слънчев лъч се усмихна, поздрави ме.

„ - Мрачни мисли!?... Не!!!

Бъди силна!

 Смелост!

Изкуши ги!!!”

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??