7 июл. 2010 г., 10:13

Муза 

  Поэзия
602 0 1

Аз те чакам отдавна, не съм спирал за миг,

ти си толкоз забавна, аз пък толкова шик,

двама с теб сме планети на родения свят

и парче от комети в безлюдния град.

 

Вероятно ще бъдем само двама с теб

в мразовитата зима и през летния пек,

вечер два силуета ще кръжат нат света,

в мен живее поетът, в теб - красива жена.

 

Колко слабост прозира в наш'те силни тела,

твойта плахост е скрила свойта нежна душа,

а пък моето его е мечтател пропит,

с теб сме двойка на дело и сме истински квит.

 

Ще остана за дълго с теб, не мисля за край,

ти си моята крепост, моят истински рай,

щом те имам, аз зная - ще живея щастлив

и ще плувам в безкрая на любимия стих.

© Валентин Ангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??