14 нояб. 2023 г., 08:08  

Муза по панталони 

  Поэзия » Любовная
153 1 2

Вятърът тъй ме довя –
муза по панталони.
Строфата си не допях,
завъртя ме циклонът.


Скромен налучках късмет–
долетях невредима.
Бях без багаж и билет - 
босонога любима.


Крайпътен знак в мрачина,
несъзрян ме подмина.
Краят на всяка вина –
сочех прясна пъртина.


Ти заобичай ме в страх
да ме грабне отново,
скътах целувки и смях,
за митарства готова.

© СК Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??