Nov 14, 2023, 8:08 AM  

Муза по панталони 

  Poetry » Love
152 1 2

Вятърът тъй ме довя –
муза по панталони.
Строфата си не допях,
завъртя ме циклонът.


Скромен налучках късмет–
долетях невредима.
Бях без багаж и билет - 
босонога любима.


Крайпътен знак в мрачина,
несъзрян ме подмина.
Краят на всяка вина –
сочех прясна пъртина.


Ти заобичай ме в страх
да ме грабне отново,
скътах целувки и смях,
за митарства готова.

© СК All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??