Цигулка съм...
с изящна
душа.
Гледаш ме
влюбено.
Музика?
Да.
Посвири,
опитай.
Прекрасен акорд!
Продължи.
Начало.
Любов.
Нежна мелодия.
Ти и аз
в твоите ръце.
Вълшебно е.
Притихва нощта,
слуша ни.
Ангелска музика
тихо звучи.
Продължи.
До края
свири.
До омайване.
© Магдалена Костадинова Все права защищены