Aug 13, 2007, 9:30 AM

Музика 

  Poetry » Love
1049 0 21

  
           
                                    Цигулка съм...
                                    с изящна

                                    душа.
                                    Гледаш ме

                                    влюбено.
                                    Музика? 

                                    Да.
                                    Посвири,

                                    опитай.
                                    Прекрасен акорд!
                                    Продължи.
                                    Начало.

                                    Любов.
                                    Нежна мелодия.
                                    Ти и аз
                                    в твоите ръце.
                                    Вълшебно е.
                                    Притихва нощта,
                                    слуша ни.
                                    Ангелска музика
                                    тихо звучи.
                                    Продължи.
                                    До края

                                    свири.
                                    До омайване.

© Магдалена Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??