5 нояб. 2020 г., 14:01

Място за любов 

  Поэзия
314 8 8

В бална рокля и стара карета,

побеляла от зимните рози,

аз залагам сърце за морето,

но брегът накъде ли ме вози?

 

За любов е оставено място,

за един срещу друг, без колани.

От прозорците вижда се ясно,

че небето е в слънчеви рани.

 

Няма стъпки направени лесно,

тези бръчици са слънчобрани

да, целувките още са пресни,

а на чай кой кого ще покани?

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??