10 мар. 2014 г., 01:21

Мъгла съм 

  Поэзия » Другая
491 0 0

Мъгла съм.
Или по-скоро дъжд.
Не, не!
Мъгла съм.
Мъгла съм и с дъжда сме

сгодени.
Ала обичам хора.
И то не всички,

а само един,

по-специален.

Прегръщам го тайно,

целувам го,

насълзявам

зелените му

очи.
А той само примигва.
Примигва,

вади чадъра

и просто

мълчи.
Прости ми, 

бъдещ съпруже,

обичам и теб,

но

ти имаш само

прозрачните 

капки.
Нямаш 

неговите

зелени

очи. 

© С. С. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??