Мъгли
Закрачила в късния следобед, видях, че вятърът е млад и жизнен.
Листата - все така красиви, пътеките - все още непочистени.
Оставих стъпките си по цвета на времето, разбърках се със тях из вятъра.
И паркът кротък замълча умислено, а хората съдбите си размятаха.
Узнах къде заскитала се е земята, но някак си не ме вълнуваше.
Ухаеше на чисто, светло бъдеще.
© Йоана Все права защищены