М Ъ Ж К И И С Т И Н И
_____________________________________
Нашите Любови.
Разплакани Любови.
Неканени. Нечакани.
Ала приказно обичани.
Давят ни в очите си.
И с коси обкичени.
Винаги отиват си...
Нашите Приятели
Великите Приятели.
Искрени. Истински.
Въздигат ни с ръцете си.
Подгряват ни стаканите.
И с коси окапали.
Завинаги отиват си...
Нашите съпруги.
Вечните съпруги.
Верни. И неверни.
Раждащи децата ни.
Будуват над Съдбите ни.
И с коси накъдрени.
Винаги надживяват ни!
2010 г.
Виктор БОРДЖИЕВ
© Виктор Борджиев Все права защищены