1 июн. 2009 г., 23:45

Мъжът, който нося в очите си 

  Поэзия » Любовная
1319 0 31

Мъжът, когото обичам не е млад,

като гърбица носи годините,

но когато до мен се усмихне

ме превръща във Афродита.

Мъжът, когото желая и имам

не е красавецът от афишите,

но когато до него застана усмихната

и Аполон може да му завиди.

Мъжът, който нося в очите си

е планета от обич и нежност

и ако само за миг го загубя -

превръщам се в реквием

на Моцарт.

 

 

 

 

МУЗИКА>>>

© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??