6 окт. 2010 г., 21:59

Мълчаливо убийство 

  Поэзия » Любовная
624 0 6

Намятам се с мълчанието ти дълго,

следобедно отпивам го – горчи,

преглъщам тишината остра мълком,

пресъхнало стърнище – парят моите очи.

Безстрастно се прегръщам със умората,

предесенно обличам се в мъгла

и погледа ти търся в хилядите хора,

откривам го в смарагд на тънка обеца.

С простреляна усмивка се закичвам,

в дъха си приютявам сто слани,

през мълчанието ти дълго тичам

към тихото убийство на пресъхналите ми очи.

© Даниела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??